De Boschnimf

Midden op de Veluwe, tussen de bossen ligt een ruime recreatie woning geschikt voor maximaal 6 personen. Het huis ligt een eind van de weg waardoor u in alle rust kunt genieten van deze heerlijke plek tussen de bomen. Om het huis ligt een open ruime tuin waar u volop zon heeft. Aan het huis zit een veranda waardoor u heerlijk beschut verder kunt genieten van elk jaargetijde wat voorbij komt. Het ruime perceel van ruim 1300m2 ligt​ dicht bij natuurgebied De Tongerse heide en Het Wisselse Veen.        

Fiets en wandelroutes brengen u op plekken waar u nog echt kunt genieten van wat De Veluwe u te bieden heeft…..namelijk bossen, wild en rust!
In het vakantiehuis liggen een 2 tal mappen met een diversiteit aan activiteiten in de directe omgeving en nabije omgeving. Tevens liggen er allerlei fiets- en wandelroutes voor u klaar. Mocht u voor uw aankomst al het een en ander willen weten dan kunt u ons altijd mailen of bellen.
Het huis bestaat uit een entree, ruime woonkamer met diverse gezellige hoekjes. Het eetgedeelte ligt tegenover de volledig ingerichte keuken inclusief 4 pits kookstel, oven, magnetron, vaatwasser en wasmachine. Er bevindt zich op de begane grond een kleine slaapkamer met stapelbed en de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Eind 2020 is er een 2de badkamer op de eerste verdieping gecreëerd en een nieuwe comfortabele trap. Op de eerste verdieping vindt u een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleinere slaapkamer met 2 losse bedden. Er is een kelder aanwezig en aan de achterkant van het huis over de gehele lengte van de woonkamer bevindt zich een Veranda.

Prijzen op aanvraag of via website